Дек. 132018
 
Коледните ръчички - група "Звездица"

Коледният дух е в нас и около нас – „палавите детски ръчички“ стават „сръчни ръчички“. Лицата сияят, очите блестят, сърчицата радостно потръпват… очакваме вълшебството да се случи… Постарахме се, забавлявахме се и резултатите ни от съвместната работа с родителите са налице! В изработването на Коледните ръчички и веселите Снежковци се включиха всички деца и родители […]

Дек. 112018
 
Изработване на сурвачки в творческа работилница при Народно читалище "Младост - 1983 г.

Група „Светулка“ и техните сръчни ръчички, създадоха много красиви сурвачки, които ще бъдат на коледния базар в детската градина, който е под мотото „Деца помагат на деца“.

Дек. 112018
 
Съвместна работилница с III- б група "Светулка" и IV - б група "Звездица"

Изработване на „Бонбонен Календар“ отброяващ дните до Коледа-Обмяна на опит със IV – б група „Звездица“. Огромни благодарности на екипа на група „Звездица“ за идеята и осъществяването й. Трудолюбивите ръчички на и „Светулка“ и „Звездички“ изработиха календар за деня във който всеки ще получи своя дар!!!

Дек. 102018
 
Открит урок гр."Светулка" - "Християнско семейство"

С голям интерес от деца и желание се справиха с поставените задачи и завършиха със самостоятелна работа. Децата се опитаха също така да направят и самооценка на собствената си работа. Откритият момент завърши много емоционално като всяко семейство получи корона изработена от своето дете.

Дек. 042018
 
Ръчички звездички от солено тесто

Звездичките започнаха подготовката за благотворителния коледен базар, като за целта днес отпечатаха своите ръчички върху плочки от солено тесто. Предстои коледна работилничка, на която съвместно с родителите, децата ще оцветят и украсят своите ръчички. Ех, че забавления ни очакват….

Дек. 012018
 
Изява в Община "Тракия"

Деца от 4аПГ “Слънчо” и 4бПГ “Звездица” поднесоха специален поздрав към кмета на район Тракия – г-н Костадин Димитров и служителите на общината за „Деня На Християнското семейство“! С невероятните си изпълнения децата трогнаха всички присъстващи до сълзи.

Ное. 272018
 
Кулинарен следобед “Есен в бурканче” в група “Слънчо”

Децата от група “Слънчо” и техните родители, учители и приятели запретнаха ръкави и от полезни и вкусни зеленчуци приготвиха туршии. Защото приготвянето на храна заедно е щастие , а пълноценната храна е здраве. Децата в групата доказаха, че са прекрасни кулинари и най- добрите помощници!

Ное. 202018
 
,,Празник на тиквата и есенното плодородие''

С песни, танци, гатанки и стихчета, деца, гости и родители отбелязахме в гр. „Звездица“ този невероятен есенен празник, като показахме, че тиквата е не само вкусна и здравословна, но и че е повод за много красота и вълшебства.

Ное. 202018
 
"Подарък за деня на християнското семейство''

Семейството е всичко!!! Ето как децата, родителите и учителите от голямото семейство на гр.,,Звездица“ отбелязаха този прекрасен празник в деня на неговото навечерие. Подарихме си това вълнуващо, сплотяващо, изпълнено с много емоция, песни, топлина и уют ,,Коледно чудо“ представено с много професионализъм и любов от нашите нови приятели от Корея. БЛАГОДАРИМ ВИ, ПРИАЯТЕЛИ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, […]

Ное. 202018
 
,,Нарисувай ми приказка...“

Група „Звездица“ ПГ(6) взе участие в конкурс за детска рисунка на тема: „Нарисувай ми приказка…“ организиран от магазини dm в подкрепа на кампанията „Веселите зъбки 2018“ и спечели една от най-емоционалните си награди до този момент, а именно посещение на куклена постановка „Чук и Пук“, която беше реализирана в Радио „Пловдив“! Поздравления, деца! Продължавайте да […]