окт. 112019
 
Деня на усмивката - група “Слънчо"

В Деня на усмивката, група “Слънчо” имаше усмихнат следобед изпълнен с много емоции. Родителите се замислиха какво точно означава за тях усмивката на тяхното детенце:) Имаме си букет от страхотни отговори:)

окт. 062019
 
Денят на усмивката

Децата от гр. ,,Звездица“ отбелязаха Деня на усмивката, като изработиха съвместно с родителите и учителите колаж, изпълнен с милион детски умивки! Децата от четвърта ПГ група „Светулка“ и ПГ „Щурче“ изработиха рисунки и емоджита с усмивки.

окт. 032019
 
Повод за гордост в ДГ „Десислава” гр. Пловдив

Над 250 учители участваха в Международния конкурс „Извънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение, възпитание и развитие на децата и учениците“ на тема: „Хуманистична образователна среда в образователните институции за формиране на нравствени и духовни качества у децата и учениците“, организиран от Синдиката на българските учители с подкрепата на СОК „Камчия“ и Фондация […]

окт. 032019
 
Добре Дошли Първа Група!

С театър, много песни и игри приветствахме новопостъпилите деца от първите групи „Слънчо“ и „Звездица“!! Бъдете здрави и много щастливи в нашата любима градина!!!

окт. 012019
 
Седмица на мобилността в ДГ „Десислава“

От 16 до 22 септември нашата детска градина се включи в инициативата за безопасно движение по пътищата. Децата от подготвителните групи участваха в разнообразни игри, на новооткритата площадка по БДП ,които по забавен начин си припомниха правилата за движение.

сеп. 172019
 
Честита Нова Учебна година!

Честит първи учебен ден!!! Пожелаваме здраве и много успехи на всички деца! Откриването на учебната година за пореден път се превърна в истински празник! Отбелязахме го с песни, стихчета и много прегръдки. Пожелаваме успех на новопостъпилите деца от групите „Слънчо“ и „Звездица“.

юни 132019
 
Весело лято!

Весело лято на всички деца, весели игри и слънчеви дни пожелава целият екип на детска градина „Десислава“!    

юни 112019
 
Завършване на група "Звездица" и група "Слънчо"

На 27.05.2019год. се състоя тържеството на четвъртите подготвителни групи „Звездица“ и „Слънчо“. Празникът беше в двора на детската градина, в присъствието на родители и деца, бяха поднесени песни и стихотворения. И както традицията повелява, знамето беше предадено на следващата четвърта група! Пожелаваме много успехи на всички бъдещи първокласници от випуск 2016-2019!

юни 042019
 
41 години ДГ "Десислава"

На 20.05.2019г. се състоя общоградинския празник на ДГ „Десислава“, по случай обявяването на родния ни град Пловдив за Европейска столица на културата. За да покажат своето съпричастие към това събитие, малките артисти от градината бяха подготвили своя традиционен годишен концерт под надслова „Ние сме всички цветове!“. Празникът беше в двора на детската градина , който […]