юли 202018
 
Грамота

Всеки ден се учим да бъдем добри, всеки ден учим и децата да бъдат добри, да правят добрини! Но “ Капачки за бъдеще” е най- добрия урок по добрина! Капачка по капачка, усмивка след усмивка …. предадохме доброта! За да пребъде – доброто, човешкото, вечното! Децата от ДГ “Десислава” допринесоха да се закупи чисто нов […]

юни 222018
 
Посещение на Историческия музей в Пловдив

На 20 Юни, деца и учители от подготвителните групи на ДГ „Десислава“ група“Звънче“,група „Слънчо“ и група „Звездица“ посетиха Историческия музей във Стария град в Пловдив. Децата останаха очаровани, и благодарни за възможността да се докоснат до живота на едни от най-големите революционери на България.  

юни 042018
 
Весело лято!

Весело лято на всички деца, весели игри и слънчеви дни пожелава целият екип на детска градина „Десислава“!

юни 012018
 
За любовта към децата и за смелостта да си учител на най-малките – срещаме ви с Илиян Чорлев

На 1 юни питаме – какво е да си млад мъж и учител в детска градина? Една нетрадиционна за силния пол професия, но точно тя се оказва най-желаната за 23 годишния Илиян Чорлев. Той е от Стара Загора, но работи като детски учител в детска градина „Десислава“ в Пловдив. Тази година завършва „Предучилищна и начална […]

май 312018
 
Директор- г-жа Жана Петрова

С цветя и усмивки екипът на ДГ „Десислава“ приветства вече официално новоназначеният директор- г-жа Жана Петрова! Пожелаваме здраве и успехи!

май 272018
 
"Учител за един ден !"

По повод честванията на Денят на славянската писменост и култура, екипът на група „Калинка“ обявява инициативата „Учител за един ден !“ през седмицата 28-31.05.2018г. Скъпи родители, вие сте на ход! Очакваме да се включите с много желание и интерес!